Norateen Heavyweight II

84,90€ sis. alv

Uusi tuote

Äänestetty Mens Health lehdessä "Best Muscle Builder" palkinnolla

Tiedot

 • 180 kapselia

+

Tiedot

Tuote äänestettiin "vahvimmaksi koskaan valmistetuksi tuotteeksi lihasmassan kasvattamiseen" Mens Health Magazinessa .Tuote on ollut vahvasti näkyvissä SKY TV: ssä  ja jopa BBC: n rugby-urheilupaneeli halusi sen kieltämisen, sillä se todettiin liian voimakkaaksi valmisteeksi. Norateen Heavyweight II on luonnollisin, sekä  vahvin laillinen ja turvallinen lihasmassan ja  voiman-nostattaja maailmassa. Se  soveltuu aloittelijoille ja kehittyneille treenaajille jotka ottavat trenaamisen tosissaan. Tulokset ovat taatut jo ensimmäisestä päivästä, jolloin koet voimatasoissa huiman nousun.

Huippulaadukkaat "farmaseuttisen laadun" ainesosat:

 • Mucuna Pruriens - vaikuttava aine toimii indusoimalla neurotransmittereiden vapautumista, tämä puolestaan lisää luonnollisia testosteronipitoisuuksia ja muita kasvuhormoni (GH) -yhdisteitä, jotka liittyvät lihasten kasvuun.
 • D-asparagiinihappo - Merkittävä testosteroninvahvistin ja proteiinisyntetisaattori. Sisältää 200mg kapselia kohden!
 • Diindolyymetaani (DIM) - uskomattoman harvinainen ja kallis ainesosa, joka liittyy terveen ja turvallisen estrogeenin aineenvaihdunnan edistämiseen ja samalla edistää proteiinisynteesiä.
 • Beta Ecdysterone - luonnollisesti esiintyvä fotokemiallinen aine, joka tutkimuksissa on osoittanut lisäävän  tiukkaa lihasmassaa vähentäen samalla kehon rasvaa.
 • Metoksiisoflavoni - voimakas patentoitu flavoni, jonka on todettu lisäävän kalsium-, fosfori-, kalium- ja typpipitoisuuksia.
 • E-vitamiini on tärkeä rasvaliukoinen antioksidantti, joka suojaa soluja oksidatiiviselta stressiltä.

  Norateen® Heavyweight II on yksi maailman myydyimmistä treeniravinteista, jota myydään yli 150 maassa maailmanlaajuisesti. 

  LA-Musclen Norateenia valmistetaan yhdellä USA: n korkeimman laatuluokan tuotantolaitoksessa jossa FDA tarkastaa laadun kahdesti vuodessa. Vältä halpoja kopioita, Norateen on patentoitu  LA-Musclen rekisteröity tavaramerkki.

 

Arvostelut

Tuotteelle ei ole annettu arvosteluja

Kirjoita arvostelu

Norateen Heavyweight II

Norateen Heavyweight II

Äänestetty Mens Health lehdessä "Best Muscle Builder" palkinnolla

Ravintoarvot

sinua saattaa kiinnostaa myös: